ПРОЦЕСИ

Управление на споделени портали

Изпитвате ли затруднение със споделянето на информация в рамките на организацията? Изпратените документи по имейл препълват ли пощата ви? Пропускате ли изпълнението на задачите по проекти? А как споделяте информация с клиентите ви? Решението ни за интранет и екстранет портали се свързва с вашите корпоративни информационни системи, което ви гарантира сигурна и комфортна работа при публикуването на информация към служители, клиенти и партньори.

Единно пространство за споделяне на информация

Създайте единно уеб пространство, което ви позволява да споделяте всички важни документи на едно място, без излишно търсене в различни корпоративни системи. Системата ви позволява настройване на потребителски права за достъп, така че информацията в портала да бъде надеждно защитена. Единното пространство за споделяне на документи ще събере цялата ви информация на едно място, достъпна след оторизация от всяка точка с интернет.

Споделено пространство за вашите проекти

Нашето решение не само ще ви помогне в структурираното съхранение на информация на едно място, но ще Ви предложи и инструменти за подкрепа на екипната работа. Решението ще ви помогне да създадете защитено пространство за вашите проекти, благодарение на проектови уеб страници. На ваше разположение е и проектен календар, който да изпраща автоматични съобщения на служителите за наближаващи срокове и ви осигурява навременен поглед над изпълнението на всеки отделен етап от проекта.

Пространство за споделяне на информация с клиенти

Ще създадем за вас професионален уеб портал съобразен с вашата корпоративна визия и отговарящ на съвременните изисквания за дизайна на уеб страници. Освен елегантен вид, потребителска функционалност и удобство ще подготвим структуриран запис на цялата необходима информация. Благодарение на прегледния и модерно изглеждащ портал вашите клиенти ще се връщат отново и отново, защото винаги ще намират това което търсят, лесно и удобно.

Case study Delamod.pdf ИЗТЕГЛИ
Case study MVB.pdf ИЗТЕГЛИ
Case study SOT161.pdf ИЗТЕГЛИ
Case study Speedy.pdf ИЗТЕГЛИ
Case study TMT.pdf ИЗТЕГЛИ

Kонтакти